Nordnorsk byggentreprenør i vekst søker erfaren prosjektsjef

Arbeidsgiver: Harstadbygg Entreprenør AS
Stillingstittel: Prosjektsjef
Frist: 15.08.2021
Ansettelsesform: Fast

Harstadbygg Entreprenør har i løpet av de siste årene hatt en formidabel vekst. Selskapet er en av bærebjelkene i Kronsteingruppen – et konsern som omsetter for omkring 850 millioner kroner i 2021.

Nå søker Harstadbygg Entreprenør en erfaren, strukturert og trygg lagspiller til den nyopprettede stillingen som prosjektsjef for selskapets dyktige og tverrfaglige prosjektlederteam. Prosjektsjefen får en sentral rolle i utviklingen av Harstadbygg Entreprenørs fremtidige organisasjon og markedsposisjon.

Prosjektsjefen rapporterer til daglig leder, og vil få overordnet ansvar for oppfølging av selskapets prosjektportefølje, samt prosjektledelse av egne prosjekter. Prosjektsjefen skal ha tett dialog med fagressurser i Kronsteingruppen, da det er ønskelig at selskapene oppnår gode synergieffekter gjennom erfaringsutvekslinger og innføring av felles beste praksis.

I rollen som prosjektsjef blir det viktig å kunne sette seg raskt inn i komplekse arbeidsoppgaver, samt planlegge, beslutte og iverksette handling. Vi tror faglig tyngde, sammen med sosial dyktighet og selvtillit blir viktig for å kunne ivareta både medarbeidere og kunder i en hektisk og spennende arbeidshverdag. Det blir også viktig å kunne kommunisere tydelig og godt både muntlig og skriftlig.

Vi håper at vår nye prosjektsjef har relevant høyere utdanning, god kontraktsforståelse og solid erfaring med prosjektledelse fra bygg og anleggsbransjen.

Kulturen i Harstadbygg Entreprenør er basert på faglig stolthet, engasjement, åpenhet og medvirkning. Det er stor takhøyde for meningsutvekslinger, og vi tror videre vekst avhenger av disse brytningene.

Vi kan tilby gode betingelser, blant annet i form av konkurransedyktig lønn og gode bonus- og forsikringsordninger.

Les mer og søk her: https://harstadbygg.hyr.no/

Om arbeidsgiveren

Harstadbygg Entreprenør AS er en del av Kronsteingruppen – et konsern med 14 bedrifter og 240 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. Dette setter oss i posisjon til å ta på oss selv de største og mest utfordrende prosjektene. Våre 45 medarbeidere innehar bred fagkunnskap innen byggeteknikk og prosjektledelse. Vi ønsker å sette preg på våre omgivelser gjennom engasjement i interessante prosjekt med individuell og kollektiv nytteverdi.

Harstadbygg er kjent for å ha et meget godt arbeidsmiljø med fokus på læring, kompetanse, god HMS og ønsket om å være i forkant teknologisk. Dette gjør at vi fremstår attraktiv for flinke folk i byggfaget og hos kunder som har erfaring med oss

Fra 2018 til 2020 vokste omsetningen vår fra 66 MNOK til 220 MNOK. Vi forventer videre vekst i årene som kommer.

Nettverk: LinkedIn
Sted: 9405 Harstad
Bransje: Bygg og anlegg, Håndverkstjenester, Industri og produksjon
Stillingsfunksjon: Ingeniør / Bygge- og anleggsteknikk, Ingeniør / Bygningsfysikk, Prosjektledelse

FINN-kode 224566046

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Håvar Solsvik
Stillingstittel: Seniorrådgiver
Mobil: 480 04 502

Kontaktperson: Tom Runar Buljo
Stillingstittel: Seniorrådgiver
Mobil: 913 95 742

9405 Harstad