Vil du jobbe i Harstadbygg Entreprenør?

Vi er stolte av å ha en stor arbeidsstokk med egne fagarbeidere

Harstadbygg Entreprenør ønsker primært å ansette egne fagarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter dyktige folk. En fast jobb å gå til og gode pensjons- og  orsikringsordninger gir våre ansatte trygghet og forutsigbarhet.

Vi tror også det gir oss ekstra engasjerte og motiverte medarbeidere med sterk lokalkunnskap som virkelig gir jernet!

Visste du at…

  • Byggenæringen er Norges største distriktsnæring, og Norges nest største næring totalt (etter olje og gass)
  • Byggenæringen omsetter for over 550 milliarder i Norge hvert år
  • Det er ca. 250 000 ansatte i byggenæringen i Norge
  • Det er ca. 60 000 virksomheter i byggenæringen i Norge
Kilde: SSB

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk

Hvorfor byggenæringen?

Lurer du på hva du skal bli «når du blir stor»? Eller kanskje har du en sønn, datter, niese eller nevø som snart skal velge retning i livet? Her kommer noen gode grunner til å satse på en utdannelse innen byggenæringen!

Det finnes jobb over alt

Byggenæringen er den nest største næringen i Norge (etter olje og gass) og den største distriktsnæringen. Bedriftene er spredt over hele landet, og det finnes arbeidsplasser stort sett over alt for den som velger å satse på en karriere innen bygg og anlegg.

Gode fremtidsutsikter

Det er historisk høy byggeaktivitet i Norge og befolkningen øker hvert år. Dette sikrer mange jobbmuligheter i byggenæringen også fremover. Det skal bygges mange nye veier, broer, tunneler, skoler, barnehager og sykehjem. I følge Fafo vil næringen ha behov for hele 10 000 nye medarbeidere i året frem til 2020. Hvorfor ikke bli med å bygge fremtidens Norge?

Mange utdanningsretninger å velge mellom

Størst er behovet for fagarbeidere – men også ingeniører, sivilingeniører og fagteknikere er høyt etterspurt. Bygg- og anleggsteknikk tilbyr hele 23 ulike fag- og svennebrev. I tillegg finnes det muligheter for å bygge på til en bachelor etter en endt fagutdannelse for de som ønsker det. Byggenæringen har noe for enhver smak!