Om oss

Harstadbygg Entreprenør representerer bred fagkunnskap innen byggeteknikk og prosjektledelse. Vi ønsker å sette preg på våre omgivelser gjennom interessante prosjekter med individuell og kollektiv nytteverdi.

En moderne entreprenørvirksomhet

Harstadbygg Entreprenør AS er Harstads ledende lokale entreprenørselskap, og totalentreprenør innen bygg og anlegg. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere leverer vi komplette løsninger for alle typer bygningsarbeid både for det private og offentlige markedet.  

Vårt mål er gjennom kompetanse, samhandling og innovasjon å gi samfunnet gode og varige bygg som gir trivsel, effektiv produksjon, sikkerhet og trygghet – enten det dreier seg om å bo, arbeide eller besøke. Vårt markedsområde er primært Hålogalandsregionen. Våre kunder er i hovedsak offentlige og private aktører som ønsker bygg- eller anleggsprosjekter med høy kvalitetsmessig og solid utførelse.

BIM, digitale styringssystemer, digital prosjekt- og fremdriftsplanlegging er en selvfølge på alle våre prosjekter. Vi har sterkt fokus på kvalitetskontroll, regelmessig oppdatering og å sørge for at vi alltid er i forkant teknologisk.

I desember 2021 flyttet vi inn i Gangsås Næringspark, som huser butikk og kontorer for XL-BYGG Harstad samt kontorer for Harstadbygg Entreprenør, Harstadbygg Bolig og Kronsteingruppen AS.

Våre kunder får en partner med lokal ekspertise og nettverk, som tar sitt samfunnsansvar alvorlig og støtter opp om lokale saker. Samtidig evner vi å ta på oss selv de største og mest utfordrende prosjektene som en del av Kronsteingruppen. Det beste fra begge verdener!

En del av Kronsteingruppen AS

Harstadbygg Entreprenør AS er en del av Kronsteingruppen, et konsern med 9 driftsselskaper og 255 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. Besøk Kronsteingruppens hjemmeside her.