Om oss

Harstadbygg Entreprenør representerer bred fagkunnskap innen byggeteknikk og prosjektledelse. Vi ønsker å sette preg på våre omgivelser gjennom engasjement i interessante prosjekt med individuell og kollektiv nytteverdi.

Din lokale entreprenør

Harstadbygg AS ble stiftet i 1986 da noen ansatte i Selmer Furuholmen i Harstad og Lofoten gikk sammen om å etablere et nytt lokaleid entreprenørselskap. Harstadbygg AS etablerte i 2006 et eget selskap. Harstadbygg Bolig AS ble fra samme tidspunkt Mesterhus-leverandør for regionen. Første januar 2019 endret Harstadbygg AS navn til Harstadbygg Entreprenør AS.

Harstadbygg er kjent for å ha et meget godt arbeidsmiljø med fokus på læring, kompetanse, god HMS og ønsket om å være i forkant teknologisk. Dette gjør at vi fremstår attraktiv for flinke folk i byggfaget og hos kunder som har erfaring med oss. 

Omsetningen i 2020 var på ca. 217 millioner og vi har rundet 45 fast ansatte i selskapet. 

17.desember 2021 flyttet vi inn i Gangsås Næringspark, som huser butikk og kontorer for XL-BYGG Harstad samt kontorer for Harstadbygg Entreprenør AS og Harstadbygg Bolig AS.

Våre kunder får en partner med lokal ekspertise og nettverk, som tar sitt samfunnsansvar alvorlig og støtter opp om lokale saker. Samtidig evner vi å ta på oss selv de største og mest utfordrende prosjektene som en del av Kronsteingruppen. Det beste fra begge verdener!

 

Miljøfyrtårn

Harstadbygg Entreprenør er miljøfyrtårn sertifisert! Vi tar miljøansvar og gjør det vi kan for en grønn fremtid.

Miljøfyrtårn logo

En del av Kronsteingruppen AS

Harstadbygg Entreprenør AS er en del av Kronsteingruppen, et konsern med 9 driftsselskaper og 255 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. Besøk Kronsteingruppens hjemmeside her.