nyhet1
Harstadbygg Entreprenør
Harstadbygg Entreprenør

Vi ønsker Tommy Seljestuen velkommen som anleggsleder i Harstadbygg

Tommy Andre Seljestuen er 33 år, opprinnelig fra Harstad og bor på Borkenes. Han har fagbrev som tømrer og en bachelor som maskiningeniør, i tillegg til over 10 års erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. I august ble han Harstadbygger på heltid, og skal hjelpe oss med å gjennomføre noen av de største og mest spennende prosjektene i regionen fremover!

Startet karrieren som tømrer

Tommy startet på tømrerlinja på Stangnes etter ungdomsskolen og gikk videre på VK1 tømmer i Bardufoss. Det falt seg helt naturlig for han å velge den utdanningsretningen.

– Pappa var tømrer og jeg har vært med han rundt omkring på byggeplasser helt fra barnsben av. Bygging har alltid vært en sterk interesse og jeg er en praktiker av natur, sier Tommy.

Flyttet til Trondhjem

Etter å ha vært lærling i 2 år hos daværende Nilsen og Haukland AS i Harstad og tatt fagbrevet gikk veien til Trondhjem. Her jobbet Tommy som tømrer og BAS på en rekke ulike prosjekter. Men han ble ikke værende så lenge i trønderhovedstaden, og etter 2 år bestemte han seg for å snu nesa hjemover igjen.

Vel hjemme i Harstad startet han egen bedrift som tok oppdrag innenfor ROT-markedet (rehabilitering-, ombygging og tilbygg). Det trivdes han med og han holdt det gående i mange år, helt til legen oppfordret han til å finne på noe annet på grunn av en slitasjeskade i ryggen.

Tok etterutdanning ved UiT i Narvik

– Jeg hadde plutselig ikke noe annet valg enn å slutte som tømrer. Etter å ha tenkt meg om en stund bestemte jeg meg for å ta forkurs ingeniør i Harstad, og gå videre på bachelor som industriell ingeniør ved UiT i Narvik, sier Tommy.

På den måte fikk han fortsette å jobbe innenfor bygg- og anleggsbransjen og dra nytte av alle erfaringene han har opparbeidet seg som tømrer.

En hektisk hverdag

Tommy startet i ny jobb som anleggsleder i Harstadbygg Entreprenør 17.august 2020. Etter 6 uker i ny jobb har han rukket å få et godt inntrykk av sin nye arbeidsplass.

– Det er hektisk, men det er godt å være i gang. Jeg jobber for tiden med renseanlegget vi bygger for Harstad Kommune på Stangnes, så det er nok å sette seg inn i ettersom dette prosjektet allerede er kommet halvveis. Det er høyt tempo og masse som skjer. Men det er bare positivt, og det blir i hvert fall ikke kjedelig på jobben, sier Tommy.

På spørsmål om hvorfor han valgte å søke jobb i Harstadbygg sier Tommy at han synes det virket som en stabil og trygg arbeidsplass, med godt ry i bransjen. Et godt arbeidsmiljø, god struktur og et stabilt firma var ting som lokket.

Tommy bor sammen med kona Iselin Mari og 2 barn på Borkenes i Kvæfjord kommune. På den fritiden som blir til overs driver Tommy med trening, friluftsliv, jakt, fiske og oppussing.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email