Vi har flyttet!

Fredag 24.april flyttet alle våre ansatte i Harstadbygg Entreprenør, Harstadbygg Bolig og SE-gruppen Harstad til nye flotte kontorer i Margrethe Jørgensens vei 10 (tidligere Margrethe Jørgensens vei 1a). Se veibeskrivelse her.

Selskapene våre i Harstad er i sterk vekst, og den siste tiden har det mildt sagt vært «kul på veggen» i de gamle kontorlokalene i Stangnesterminalen 2. Det lot seg derfor ikke gjøre å vente med bytte av lokaler til Gansgås Næringspark skal stå ferdig.

Så når det plutselig dukket opp noen egnede kontorlokaler så tok vi en kjapp avgjørelse, og flyttet enda kjappere!
Her kommer vi nok til å stortrives mens Gansgås Næringspark blir bygget, og vi kan flytte inn i vårt permanente nye hjem.

Besøksadresse:

Margrethe Jørgensens vei 10
9406 Harstad

Se veibeskrivelse her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *