Lærlinger

LÆRLINGER

Harstadbygg ønsker å medvirke til å sikre rekrutteringen av neste generasjons håndverkere i bygg- og anleggsbransjen. Vi har derfor som mål å gjennomføre to til fire fagprøver i året og at ca 10% av våre medarbeidere skal være lærlinger. Både før og etter fagprøven gir vi kandidatene mulighet for kurs, etterutdanning, jobb og videre karriere i Harstadbygg.

Harstadbygg Entreprenør AS er en entreprenørvirksomhet i kontinuerlig utvikling. Gjennom sterkt fokus på kvalitetskontroll og regelmessig kompetanseheving blant våre medarbeidere, skal vi hele tiden være i forkant av utviklingen.

Harstadbygg Entreprenør er kjent for sitt gode arbeidsmiljø der faglig kvalitet, sikkerhet, samhold og kompetanseheving er fundamentet og fagarbeiderne er selve reisverket. Som fagarbeider hos Harstadbygg vil du oppleve at vi er genuint interessert i hva du kan, hva du vil lære mer om og hvordan du vil utvikle deg. Målet vårt er å alltid ha de beste og mest solide fagarbeiderne.

Harstadbygg Entreprenør er en del av SE-gruppen AS, et konsern med 14 bedrifter i ulike bransjer, og 220 ansatte.

Vi søker lærlinger i tømmer og betong

Vi kan tilby lærerike arbeidsdager på de mest spennende prosjektene i regionen og sammen med gode kolleger! Bli med å hjelp oss å bygge Harstad davel!

Vi i Harstadbygg er opptatt av å ha en god oppfølging av lærlingene gjennom mentorordning og fagarbeideransvarlig som følger lærlingen fram til fagbrev. Både før og etter fagprøven gir vi lærlingene mulighet for kurs, etterutdanning, jobb og videre karriere i Harstadbygg.

Vi er stolte av å ha en stor arbeidsstokk med egne fagarbeidere i en bransje hvor mange aktører baserer seg utelukkende på innleie og vikariater. Vi ønsker primært å ansette egne fagarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter dyktige folk. En fast jobb å gå til og gode pensjons- og forsikringsordninger gir våre ansatte trygghet og forutsigbarhet. Vi tror også det gir oss ekstra engasjerte og motiverte medarbeidere med sterk lokalkunnskap som virkelig gir jernet.

Derfor er det god sjanse for å få seg en trygg, fast og givende jobb i Harstadbygg Entreprenør – også etter lærlingtida.

Ta kontakt med oss på telefon eller mail hvis du trenger lærlingeplass til høsten!

Daniel F. Jensen
Kontaktperson betong

Mobil: 959 63 447

dfj@harstadbygg.no

Halvar Solheim
Kontaktperson tømmer

Mobil: 481 89 994

halvar@harstadbygg.no

Martin Mathisen. Foto

Martin Mathisen
Daglig leder

Mobil: 977 43 335
martin@harstadbygg.no

Send oss din søknad / CV

Send søknad med CV og referanser til postmaster@harstadbygg.no eller bruk skjemaet under.