Solide fagarbeidere tømmer og betong

På grunn av historisk stor ordrereserve søker vi nå etter

FAGARBEIDERE – tømmer og betong

Harstadbygg Entrepenør er i eventyrlig vekst. Spennende og innovative byggeprosjekter er under oppføring, nye oppdrag er rett rundt hjørnet og etterspørselen øker. Derfor søker vi nå etter flere dyktige og entusiastiske fagarbeidere.

Harstadbygg Entreprenør AS er kjent for sitt gode arbeidsmiljø der faglig kvalitet, sikkerhet, samhold og kompetanseheving er fundamentet og fagarbeiderne er selve reisverket. Som fagarbeider hos Harstadbygg vil du oppleve at vi er genuint interessert i hva du kan, hva du vil lære mer om og hvordan du vil utvikle deg. Målet vårt er å alltid ha de beste og mest solide fagarbeiderne. Harstadbygg Entreprenør AS er en del av SE-gruppen AS.

Med oppdatert kompetanse, solid håndverk og moderne verktøy søker Harstadbygg Entrepenør alltid å være i forkant. Bare det beste er godt nok når drømmer skal bli virkelige, bygninger skal reises og lokalsamfunn skal vokse.

Vi kan tilby:

  • en spennende, fremtidsrettet stilling i et solid firma
  • konkurransedyktige betingelser
  • gode sosiale ordninger
  • et positivt arbeidsmiljø

Bli med på eventyret, du også! Søk som fagarbeider hos Harstadbygg Entrepenør i dag!

Arbeidssted:
Harstad. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknadsfrist: Løpende

Send oss din søknad / CV

Søk via kontaktskjemaet under, eller send en e-post til HR-medarbeider Torhild Lorentsen: tlo@se-gruppen.no.

Martin Mathisen. Foto

Martin Mathisen
Daglig leder

Mobil: 977 43 335
martin@harstadbygg.no