Lærlinger

LÆRLINGER

Harstadbygg ønsker å medvirke til å sikre rekrutteringen av neste generasjons håndverkere i bygg- og anleggsbransjen. Vi har derfor som mål å gjennomføre to til fire fagprøver i året og at ca 10% av våre medarbeidere skal være lærlinger. Både før og etter fagprøven gir vi kandidatene mulighet for kurs, etterutdanning, jobb og videre karriere i Harstadbygg.

Harstadbygg er en entreprenørvirksomhet i kontinuerlig utvikling. Gjennom sterkt fokus på kvalitetskontroll og regelmessig kompetanseheving blant våre medarbeidere, skal vi hele tiden være i forkant av utviklingen. Vi ønsker å sette preg på våre omgivelser gjennom engasjement i interessante prosjekt med individuell og samfunnsnyttig verdi. Dette skal bidra til å etablere Harstadbygg som den foretrukne samarbeidspartner til eiendomsforvaltere og byggherrer i vårt  distrikt. Harstadbygg Entreprenør er en del av SE-gruppen AS, et konsern med 14 bedrifter i ulike bransjer, og 200 ansatte. Budsjettert omsetning for 2019 er mNOK 660 mill.

Vi søker lærlinger i tømmer og betong

Harstadbygg ønsker å medvirke til å sikre rekruttering av neste generasjons håndverkere i bygg- og anleggsbransjen. Vi har derfor som mål at ca 10% av våre medarbeidere skal være lærlinger.
En samarbeidsavtale med Stangnes videregående skole – avdeling byggfag, innebærer at vi har elever i utplassering, samt stiller med lærlingeplasser etter endt skolegang.

Vi i Harstadbygg er opptatt av å ha en god oppfølging av lærlingene gjennom mentorordning og fagarbeideransvarlig som følger lærlingen fram til fagbrev. Både før og etter fagprøven gir vi lærlingene mulighet for kurs, etterutdanning, jobb og videre karriere i Harstadbygg.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail hvis du trenger lærlingeplass til høsten!

Daniel F. Jensen
Kontaktperson betong

Mobil: 959 63 447

dfj@harstadbygg.no

Halvar Solheim
Kontaktperson tømmer

Mobil: 481 89 994

halvar@harstadbygg.no

Martin Mathisen. Foto

Martin Mathisen
Daglig leder

Mobil: 977 43 335
martin@harstadbygg.no

Send oss din søknad / CV

Send søknad med CV og referanser til postmaster@harstadbygg.no eller bruk skjemaet under.