Trainee

Trainee

Harstadbygg Entreprenør er på utkikk etter en engasjert og nysgjerrig trainee. Som trainee i Harstadbygg kan vi tilby en allsidig arbeidshverdag som spenner fra små oppdrag til større prosjekter, og der fremtidens prosjekter vil gjennomføres ved bruk av BIM og 4D – teknologi.

Harstadbygg er en entreprenørvirksomhet i kontinuerlig utvikling. Gjennom sterkt fokus på kvalitetskontroll og regelmessig kompetanseheving blant våre medarbeidere, skal vi hele tiden være i forkant av utviklingen. Vi ønsker å sette preg på våre omgivelser gjennom engasjement i interessante prosjekt med individuell og samfunnsnyttig verdi. Dette skal bidra til å etablere Harstadbygg som den foretrukne samarbeidspartner til eiendomsforvaltere og byggherrer i vårt  distrikt. Harstadbygg Entreprenør er en del av SE-gruppen AS, et konsern med 14 bedrifter i ulike bransjer, og 200 ansatte. Budsjettert omsetning for 2019 er mNOK 660 mill.

Trainee – Bygg ingeniør

Som trainee i Harstadbygg Entreprenør kan vi tilby en allsidig arbeidshverdag som spenner fra små oppdrag til større prosjekter, og der fremtidens prosjekter vil gjennomføres ved bruk av BIM og 4D – teknologi.

  • Vi vektlegger et utviklende, stimulerende og godt arbeidsmiljø.
  • Arbeider fortløpende for å forbedre og tilrettelegge for personlig vekst og faglig utvikling.
  • Våre fremtidsplaner er å bli et heldigitalisert firma.
  • Våre traineer følger trainee-programmet til Look North der en bl.a. deltar på faglige samlinger, sosiale events, nettverksbygging og bedriftsbesøk. 

Les også: Bygger Harstad og satser på de unge

Høres dette interessant ut? Da kan denne stillingen være noe for deg.

Søknadsfrist: 31. mars 2019

Arbeidssted vil være Harstad, noe reisevirksomhet må påregnes.

Martin Mathisen. Foto

Martin Mathisen
Daglig leder

Mobil: 977 43 335
martin@harstadbygg.no

Send oss din søknad / CV

Send skriftlig søknad med CV og referanser til anne@se-gruppen.no eller bruk skjemaet under. For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder Martin Mathisen tlf. 977 43 335 eller personalsjef Anne Reinsnes, tlf. 951 94 966.